voorjaars vakantie

microsafari
a la campagne
voorjaars vakantie

voorjaarsvakantie: microsafari

ga op onderzoek uit

In de voorjaarsvakantie ga je, net als de impressionisten, eropuit! Samen met kunstenaar Koos Buist volg je een ware microsafari rondom ons museum. Ontdek de natuur van heel dichtbij en ga alsof je een echte onderzoeker bent op zoek naar stukjes bijzondere natuur in Leeuwarden. Terug in het museum onderzoek je samen met Koos in het lab je gevonden vondsten en ontdekkingen. Alle vondsten en ontdekkingen maken deel uit van een groeiende kenns- en kunstinstallatie in de hal van het museum. 

datum: dagelijks van 21 t/m 25 februari
tijd:
2 rondes per dag: 13.00-14.15 uur & 14.45-16.00 uur
verzekerd zijn van een plekje? Meld je aan voor de eerste ronde door hier een gratis ticket te bestellen.
geschikt voor alle leeftijden.

koos buist

De microsafari valt onder een groot project van kunstenaar Koos Buist, dat vanaf 2013 op verschillende locatie’s in steden en ommelanden plaats heeft gevonden. Sinds zijn afstuderen in 2010 aan de Academie Minerva in Groningen werkt hij lokaal en internationaal als beeldend kunstenaar. Voornamelijk in de vorm van ruimtelijke werk, film en publieksactiviteiten zoekt hij naar nieuwe perspectieven tussen natuur en cultuur.

Wij willen graag dat iedereen die het wil, ongeacht je persoonlijke situatie, mee kan doen met onze activiteiten. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een gereduceerd tickettarief of ben je benieuwd of een activiteit ook aansluit bij je zorgbehoefte? Neem dan contact met ons op via activiteiten@friesmuseum.nl

Ben je doof of slechthorend? Wij schakelen graag een NGT-tolk voor je in.
Mail dan uiterlijk twee weken voor de start van het programma naar activiteiten@friesmuseum.nl

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid