impressie

onderwijsavond
impressie

onderwijsavond

impressie

onderwijsavond 2024

Blik met ons terug wat onze gasten meemaakten, van de ontvangst met koffie en macarons, de verrassingstours tot de borrel die maar niet ophield. Bijkletsen, kijken, ervaringen delen, brainstormen, verwonderen, vertellen, tekenen, genieten, luisteren, knippen en plakken, discussiëren, het gezellig hebben!

Wij waren blij zoveel blije mensen bij elkaar te zien en bedanken langs deze weg de medemakers van deze geslaagde avond: Kunstkade, Keunstwurk, HCL, Tresoar, Slieker Film, NHL Stenden Hogeschool en Firda.

Foto's door Ruben van Vliet

onderwijsnieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van onderwijsavonden als deze en andere onderwijsactiviteiten? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief. Die versturen we vanuit zowel het Fries Museum als Keramiekmuseum Princessehof, zo’n 2 à 3 keer per jaar.

aanmelden

 

onderwijsavond 2023

Na drie jaar was het dan eindelijk weer zover: donderdag 19 januari was er een ouderwetse onderwijsavond in het Fries Museum! Een greep uit de enthousiaste reacties van docenten en culturele partners: verrassend, inspirerend, fijne ontmoetingen, nieuwe perspectieven, leuke avond, goede organisatie, …

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid