evenementen en verhuur

evenementen en verhuur

evenementen en verhuur

Stijlvolle evenementen met een cultureel tintje op de mooiste coronaproof locatie van Leeuwarden. Van een professionele presentatie tot vergaderen op een toplocatie. Voor elk evenement vindt u een geschikte zaal met genoeg ruimte in het prachtige nieuwe gebouw van het Fries Museum. Omringd door de kunst en geschiedenis van Friesland genieten u en uw gasten van een persoonlijke ontvangst.

Wat voor evenement u ook in gedachten heeft, samen maken we er iets bijzonders van, ook nu. Het Fries Museum werkt volgens de richtlijnen van het RIVM, faciliteert evenementen op 1,5 meter afstand en zorgt voor maximale hygiëne.

Het museum is gevestigd aan het Wilhelminaplein 92 en is uitstekend te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Pal onder het museum bevindt zich parkeergarage Zaailand, die 24 uur per dag geopend is. Er zijn meerdere parkeerplaatsen aanwezig voor mindervaliden en als u de opgang volgt, komt u direct in de museumhal. Reist u met het OV? Ook dan is het Fries Museum de ideale locatie voor uw evenement: het museum bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand van het trein- en busstation.

Nieuwsgierig? Neem contact op via evenementen@friesmuseum.nl of 058 255 55 00.

mogelijkheden per evenement

 

mogelijkheden per ruimte

 

meer informatie

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid