zakelijke vrienden

ontdek onze vrienden
het overzicht
zakelijke vrienden

zakelijke vrienden

 

Om het museum tot een succes te maken heeft het Fries Museum de betrokkenheid en steun van zakelijke vrienden hard nodig. Overheidssubsidies zijn namelijk niet meer zo vanzelfsprekend. Van ons als museum wordt verwacht dat wij gaan ondernemen, onder andere om meer eigen inkomsten te krijgen. Die uitdaging gaan we graag aan. Het Fries Museum is daarom in 2013 een zakelijke vriendenclub gestart. 

Met de bijdragen van de zakelijke vrienden kunnen wij het verhaal van Friesland vertellen, aankopen doen en restauraties van onze collectie uitvoeren. En natuurlijk kunnen wij dankzij de zakelijke vrienden mooie tentoonstellingen en activiteiten organiseren. De bijdragen worden uiteraard niet voor de reguliere exploitatie ingezet. Steeds zullen we zorgvuldig communiceren waarvoor de bijdragen worden gebruikt en daar ook exposure aan geven in het museum en op de website.

Hieronder staat het overzicht van de zakelijke vrienden van het Fries Museum. Ontdek ook meer over de verschillende pakketten van zakelijke vrienden en aanmelden als zakelijk vriend.

 

 
 
   
 
 
 
 
 
 
         
 
         

 

 

 

       
© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid