zakelijke vrienden

zakelijke vrienden

zakelijke vrienden

Het Fries Museum vertelt het verhaal van Friesland, de historie, cultuur en tradities van deze eigenzinnige en prachtige provincie. Maar Friesland is meer dan water, land en een eigen taal. Een ondernemende provincie die op de fundamenten van het erfgoed vooruitstrevend en eigentijds de toekomst vorm wil geven. Als uitdrager van de Friese cultuur zoekt het Fries Museum juist daarom de verbinding met het bedrijfsleven. 

-
-

voordelen

Met de bijdragen van de Zakelijke Vrienden kunnen wij aankopen doen, nieuwe tentoonstellingen initiëren en restauraties van onze collectie uitvoeren. Onze Zakelijke Vrienden profiteren ondermeer van het zakelijke netwerk dat wij bij elkaar brengen en ontvangen vele andere voordelen zoals korting op zaalhuur. Ook ontvangen ze de tentoonstellingspublicatie en korting in de museumwinkel. Vanaf 1000 euro worden zij ook uitgenodigd voor het jaarlijkse diner. Het Fries Museum is gevestigd in een prachtig vormgegeven, open en sfeervol gebouw in de binnenstad van Leeuwarden, op loopafstand van het station. Het markante gebouw leent zich uitstekend voor bedrijfsevenementen en vergaderingen.

sponsorpakketten

Wij bieden diverse sponsorpakketten aan. De sponsorpakketten variëren van 500 euro tot 5.000 euro. Deze arrangementen zijn slechts suggesties. In overleg maken wij graag een arrangement op maat voor u, afhankelijk van de aard van uw organisatie en uw wensen.

maatwerk

Sponsorarrangementen boven de 5.000 euro zijn altijd maatwerk. Naast genoemde voordelen behoort het sponsorschap van een tentoonstelling tot de mogelijkheden. Uw bedrijfsuitingen worden dan in overleg gekoppeld aan één van onze aansprekende tentoonstellingen die de komende jaren op de kalender staan. Uw bedrijfsuitingen worden in alle communicatiemiddelen met betrekking tot de betreffende tentoonstelling geplaatst zoals posters, flyers, website en natuurlijk krijgt uw bedrijfslogo en –naam een prominente plaats op de tentoonstelling. Vanzelfsprekend zijn er in combinatie met de tentoonstelling diverse mogelijkheden om uw relaties en personeel te fêteren.

-
-

vriendenclub

Benieuwd wie er tot onze vriendenclub behoren? Kijk dan hier voor het overzicht.

belasting en gift

Onder bepaalde voorwaarden is uw gift aftrekbaar van uw winst voor vennootschapsbelasting.

interesse?

Voor meer informatie over zakelijke vrienden, kunt u contact opnemen met Liesbeth van Keimpema, manager sponsoring, vrienden & fondsen, via 058-2050048 of per e-mail l.vankeimpema@friesmuseum.nl.
Zeventig procent van uw bijdrage wordt door het Fries Museum aangemerkt als gift.

-
-
© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid