haal het museum in huis

met podcasts, online tours
en meer
haal het museum in huis

podcasts, online tours en meer

haal met blogs, virtuele tours en verhalen het museum in huis

Geniet ook thuis van het museum. Luister naar de mooiste audioverhalen, ga puzzelen of grasduin in de schatkamer van Friesland met de blogs van onze conservatoren en verhalen over de collectie. Of leer jezelf borduren met de speciale borduurinstructies bij de voormalige tentoonstelling Haute Bordure.

Benieuwd wat er verder gaat komen? Houd deze pagina in de gaten en volg ons op social media. Je kunt ons vinden op FacebookInstagramTwitter en LinkedIn.

bezoeken

podcasts

Ontdek hier alle podcasts die bij de tentoonstellingen gemaakt zijn.

volg ons op social media

Op social media ontdek je nog veel meer bijzondere verhalen en voorwerpen uit de collectie, volg je live rondleidingen vanuit het gemak van je eigen huis en blijf je op de hoogte van onze nieuwe activiteiten, tentoonstellingen, nieuwsitems en nog veel meer! Je kunt ons vinden op FacebookInstagramTwitter en LinkedIn.

verhalen ontdekken

Pak wat te drinken en zoek een comfortabel plekje op de bank. Met onze collectie kunnen we je uren vermaken. Verdwaal tussen de interessante objecten uit onze collectie.

online tours

Ontdek hier online tours van voorgaande tentoonstellingen. 

virtueel fries verzetsmuseum

Kijk rond in het Fries Verzetsmuseum en ontdek de bijzondere verhalen. Bekijk ook de tentoonstelling Oog in oog met oorlog. Ontdek het hier.

ferhaal fan fryslân online

Wandel door de verschillende opstellingen uit onze vaste presentatie Ferhaal fan Fryslân. Bezoek de tour hier.

luisteren

uitgelicht: audioverhalen ferhaal fan fryslân

Aan de hand van ruim honderd audiofragmenten ontdek je hoe Friesland door mensen is gemaakt, wat Fries is en wat misschien wel helemaal niet. Luister naar de prikkelende verhalen die laten zien dat Friesland veel meer is dan het skûtsjesilen, de Elfstedentocht en uitgestrekte weilanden vol zwartbont vee.

De verhalen zijn onderdeel van de tentoonstelling Ferhaal fan Fryslân. Hieronder vind je een kleine greep uit de fragmenten.

thuis doen

Steek je liever de handen uit de mouwen? Wij hebben een overzicht met de leukste kunstzinnige activiteiten voor het hele gezin! Volg een online kunstworkshop, ontrafel onze collectiemysteries of doe mee aan onze fotochallenge.

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid