studenten

kom cultuur snuiven
met studentenkorting
studenten

studentenkorting

Wist je al dat voor studenten entree slechts €8,00 is? Je betaalt dan minder dan de helft van een regulier ticket! Jonger dan 18? Dan is entree gratis.

Fotograferen in het museum? Dat mag! Tag ons @friesmuseum
Fotograferen in het museum? Dat mag! Tag ons @friesmuseum

tips

 

kunst, verleden en hedendaags

Laat je inspireren door verse (internationale) hedendaagse kunst op de derde verdieping. De groepstentoonstelling Seeds of Memory, waarbij de kunstenaars sporen van het verleden en heden gebruiken voor het vertellen van verhalen, wil je ook niet missen deze is te zien tot en met 17 maart 2024.

Bekijk hier alle tentoonstellingen die momenteel te zien zijn.

lezingen, rondleidingen en evenementen

Liever iets actiefs doen? Doe mee aan een workshop, schuif aan bij een lezing of snuif letterlijk cultuur met de geurrondleiding. Alle activiteiten zie je bij onze agenda, schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina) om als eerste op de hoogte te zijn van de grootste activiteiten, bijvoorbeeld gratis openingen.

blijf op de hoogte

ontdek de verhalen achter onze collectie

zoek je een stage?

Kom stagelopen bij de grootste culturele instelling in Fryslân! Het Fries Museum biedt een unieke kans om een meeloop- of afstudeerstage te volgen in de kunst- en culturele sector. Je kunt hierbij denken aan een stage op het gebied van marketing & communicatie, educatie, collectiebeheer, etc. Voor vragen of het insturen van een sollicitatie kun je terecht bij Human Resources: humanresources@friesmuseum.nl.

-
-

en meer

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid