portret

workshop
icons
portret

workshop portrettekenen

leer meer over de kunst van het portret

koop tickets

Speciaal voor bezoekers die zelf graag een portret maken organiseren we diverse workshops op zaal. Omringd door de portretten uit de tentoonstelling ga je zelf aan de slag en leer je meer over de kunst van het portret. Alle workshops zijn voor zowel beginnende tekenaars tot meer gevorderde niveaus, de docenten passen zich aan aan jouw niveau. Docenten Chretien Goos en Annelies Middel zijn beiden gespecialiseerde portrettekenaars en verbonden aan de Portretschool.

Tijd: 13:00 – 15:30 uur
Data: Zondag 19 december
Duur: 2,5 uur
Prijs: €40 per les inclusief museum entree, koffie en thee
Bestel je ticket(s) Het is niet mogelijk om een ticket te bestellen voor alle workshops in één keer. Klik op de datum of data naar keuze in de kalender om een ticket per individuele workshop te bestellen.

let op: coronatoegangsbewijs verplicht.
Goed voorbereid op pad? Kijk bij onze CoronaCheck FAQ.

portrettekenen
portrettekenen

les:  schedel vs. model

In deze les tekenen we de schedel samen met een portretmodel. We gaan bestuderen hoe de schedel zichtbaar is in het gezicht en hoe je daar als tekenaar de juiste steunpunten in kunt vinden. We werken met potlood, Siberisch krijt of houtskool en kneedgum.
Datum: 19 december 13:00-15:30 uur
Docent: Annelies
Bestel hier je ticket(s)

 

Wij willen graag dat iedereen die het wil, ongeacht je persoonlijke situatie, mee kan doen met onze activiteiten. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een gereduceerd tickettarief of ben je benieuwd of een activiteit ook aansluit bij je zorgbehoefte? Neem dan contact met ons op via activiteiten@friesmuseum.nl

Ben je doof of slechthorend? Wij schakelen graag een NGT-tolk voor je in.
Mail dan uiterlijk twee weken voor de start van het programma naar activiteiten@friesmuseum.nl

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid