evenementen en zaalverhuur

Stijlvolle evenementen met een cultureel tintje op de mooiste locatie van Leeuwarden. Van een professionele presentatie tot een luxe diner of vergaderen op een toplocatie. Voor elk evenement vindt u een geschikte zaal in het prachtige nieuwe gebouw van het Fries Museum. Omringd door de kunst en geschiedenis van Friesland genieten u en uw gasten van een persoonlijke ontvangst.  

Wat voor evenement u ook in gedachten heeft, samen maken we er iets bijzonders van. Wilt u een kijkje nemen in het museum om inspiratie op te doen? We geven u graag een rondleiding. Neem contact met ons op voor vragen, advies of een vrijblijvende kennismaking.

evenementen@friesmuseum.nl
058 255 55 00 

vergaderen in leeuwarden

Vergaderen op de mooiste locatie van Leeuwarden doet u in de panoramazaal op de derde verdieping. Laat u inspireren door het prachtige uitzicht over de stad Leeuwarden. En wat dacht u van een stijlvol privédiner of uitgebreide lunch met een select gezelschap? We verzorgen dit graag tot in de puntjes. Het rabobank atelier is een multifunctionele ruimte met de sfeer van een industrieel laboratorium. Het is dé plek voor een interactieve workshop of vergadering. Alle benodigdheden voor een actief en inspirerend evenement zijn binnen handbereik. U en uw gasten kunnen direct aan de slag.

lunch en diner

Van een hapje en drankje tot een luxe diner, met onze speciale arrangementen maakt u elk evenement compleet. Vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

feestelijk

De hal van het museum heeft een open en ruimtelijk karakter. Het is een prachtige locatie voor een gezellige borrel of een uitgebreide presentatie. 

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via evenementen@friesmuseum.nl of (058) 255 55 00.