route

route

route

adres

Het Fries Museum is gevestigd op het Wilhelminaplein 92 in Leeuwarden.

met het openbaar vervoer

Het Fries Museum bevindt zich in het centrum van Leeuwarden op 5 minuten loopafstand van het trein- en busstation. Je kunt je route naar station Leeuwarden plannen met de reisplanner van arriva of 9292

Speciaal voor het Fries Museum biedt Arriva een OV-ticket aan.Op deze manier kun je als bezoeker je entree-ticket voor het Fries Museum en je OV-ticket in één keer bestellen. Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je museumbezoek voor slechts 7,50 euro reizen met Arriva. Klik hier voor meer informatie.

looproute vanaf het station

Vanaf het station steek je de weg over naar de Sophialaan. Loop langs de mistfontein van Jaume Plensa alsmaar rechtdoor via de Prins Hendrikstraat naar het Wilhelminaplein. Aan je rechterhand vind je het museum op het plein.

met de auto

Met de auto volg je de P-route naar parkeergarage het Zaailand naast het museum. Je kunt hier iedere dag van de week 24 uur per dag terecht. In parkeergarage Zaailand zijn meerdere parkeerplaatsen aanwezig voor mindervaliden, dichtbij de opgang. Via de opgang kom je direct in de museumhal.

parkeergarage vol?

Het kan natuurlijk zijn dat de parkeergarage vol is. Parkeer je auto dan in een van de andere nabije parkeergarages: OldehoveDe Klanderij of Hoeksterend.

adresgegevens parkeergarage zaailand

Zaailand 5
8911 BL  Leeuwarden

met de fiets

Je kunt je fiets gratis in de fietsenstalling op het Zaailand plaatsen.

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid