cadeaukaart

cadeaukaart

cadeaukaart

Op zoek naar een cadeau voor de verjaardag van je beste vriendin, moederdag of de trouwdag van je ouders? Een cadeaukaart voor het Fries Museum is altijd goed. Je koopt de kaart aan de balie van het museum en bepaalt zelf welk bedrag je op de kaart zet: €10, €15, €20, €25 of €50. 

De cadeaukaart is als betaalmiddel te gebruiken aan de balie van het museum. Koop bijvoorbeeld je entreeticket ermee of kies uit een van onze arrangementen. De cadeaukaart is ook te besteden in de museumwinkel

voorwaarden

 1. Deze voorwaarden gelden voor de cadeaukaarten van het Fries Museum. Door gebruik te maken van een cadeaukaart van het Fries Museum ga je akkoord met deze voorwaarden.
 2. Elke cadeaukaart wordt slechts één keer uitgegeven. Bewaar de kaart daarom goed. Als je de kaart verliest of hij wordt gestolen, dan bieden we geen vergoeding. 
 3. Na aankoop van de cadeaukaart kun je deze niet meer terugbrengen. 
 4. De cadeaukaart vervalt niet.
 5. Je kunt de cadeaukaart alleen inleveren bij de kassa van het Fries Museum of de museumwinkel. De cadeaukaart is niet in te wisselen bij Cafe Thús.
 6. Je mag meerdere cadeaukaarten tegelijk gebruiken.
 7. Je kunt de cadeaukaarten of de restwaarde ervan niet inwisselen voor geld.
 8. De restwaarde van de cadeaukaart kan worden gebruikt voor een volgende aankoop.
 9. Als het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaukaart, dan dien je het verschil te betalen middels een andere betaalmethode.
 10. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaukaart te raadplegen.
 11. Als je vragen of opmerkingen hebt over het gebruik van de cadeaukaarten kun je contact met ons opnemen. Bel naar 058 255 55 00 of stuur een e-mail naar communicatie@friesmuseum.nl.
© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid