entreeprijzen

Voorkom teleurstelling: koop online tickets. Escher op reis is een populaire tentoonstelling en sommige dagen en tijden zullen uitverkocht raken. Met een online ticket ben je gegarandeerd van een museumbezoek op de door jou gewenste dag. Ook bij een museumkaart of andere kortingskaarten.

 

 

28 april t/m 28 oktober 2018

Volwassenen

€ 18,-

Groepen (min. 10 personen, p.p.)

€ 15,50
Combikaart Keramiekmuseum Princessehof  € 25,00

Gezin (max 2 volwassenen, max 4 kinderen t/m 17 jaar) 

€ 42,50

Kinderen 4-17 jaar 

€ 6,50

Studenten / docenten / Culture Card / CJP / ISIC

€ 11,50

Peuters 0-3 jaar

gratis

Vrienden Fries Museum 

gratis

Museumkaart

€ 5,-

Leden Fries Genootschap, Vereniging Rembrandt,

Veteranenpas, ICOM / BankGiro Loterij VIP-KAART

gratis

Onderwijsgroepen, kosten begeleiding en educatief materiaal 4,- per leerling*

gratis

Begeleiders van rolstoelgebruikers

gratis

*Wij stimuleren het museumbezoek onder begeleiding van onze museumdocenten. Het is voor VO, MBO en HBO-groepen bij uitzondering mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis museumbezoek, zonder begeleiding en materiaal. Heeft u vragen hierover, neemt u dan contact op met Tineke Burmania via info@friesmuseum.nl of 058 255 55 00. Tijdens blockbusters, zoals Escher op reis, is het voor geen enkele groep mogelijk zonder begeleiding van museumdocenten het museum te bezoeken.

toeslagen

Om de tentoonstelling Escher op reis mogelijk te kunnen maken, wordt een toeslag van €5,- gevraagd. In Nederland is dit gebruikelijk bij dergelijke kostbare tentoonstellingen. De Nederlandse Museumvereniging keurt dit beleid goed. De toeslag is al meegenomen in de bovenstaande entreeprijzen.

bezoek ook

Bezoek ook Keramiekmuseum Princessehof! Het stadspaleis in hartje Leeuwarden en het Fries Museum bieden een combiticket aan voor €20,-. Let op: Deze prijs is exclusief eventuele toeslagen voor tentoonstellingen.

Het Woudagemaal en het Fries Museum geven bezoekers een leuke korting bij een gecombineerd bezoek. Op vertoon van een (gebruikt) entreeticket dat minder dan twee maanden oud is, krijgen bezoekers nu 20% korting op het entreeticket van de andere bezienswaardigheid.