entreeprijzen

wat kost een kaartje?
kinderen t/m 17 jaar gratis
entreeprijzen

combineer uw bezoek voordelig

Combikaart Keramiekmuseum Princessehof €20,00 (i.p.v. €30,00)


Ontdek op een steenworp afstand van het Fries Museum het Princessehof, een 18de-eeuws stadspaleis midden in de historische binnenstad van Leeuwarden. Het Keramiekmuseum is beroemd vanwege de collecties Aziatische, Europese en moderne keramiek.

Volwassenen    €15,00
Groepen (min. 10 personen, p.p.) €12,50
Kinderen t/m 17 jaar gratis
Studenten €7,50
Docenten/CJP/ISIC    €7,50
Begeleiders van rolstoelgebruikers gratis


vrienden

Vrienden Fries Museum gratis

onderwijs


Onderwijsgroepen**

€ 5,00 per leerling (minimaal 10), inclusief begeleiding en materiaal

**Voor boekingen en vragen neem je contact op met Tineke Burmania via info@friesmuseum.nl of 058 255 55 00.

Het Museumhuis Van Eysinga en het Fries Museum geven bezoekers een leuke korting bij een gecombineerd bezoek. Huis Van Eysinga is een 18de-eeuws herenhuis aan de Koningsstraat, en gebouwd voor één van de meest aanzienlijke mannen van die tijd, Frans Julius Johan van Eysinga. Het huis ademt adellijke grandeur. In de chique stijl- en ontvangstkamers bewonder je prachtig origineel stucwerk, houtsnijwerk, met ornamenten versierde plafonds, met landschappen beschilderde behangsels, marmeren vloeren, en mooie familieportretten. Voor €18,50 kun je met een combiticket beide musea bezoeken. Een combiticket koop je hier

Het Woudagemaal en het Fries Museum geven bezoekers een leuke korting bij een gecombineerd bezoek. Op vertoon van een (gebruikt) entreeticket dat minder dan twee maanden oud is, krijgen bezoekers nu 20% korting op het entreeticket van de andere bezienswaardigheid.

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid