museumspel

seeds of memory
gratis bij de tentoonstelling
museumspel

museumspel seeds of memory

ontdek jouw persoonlijkheidstype

In de tentoonstelling Seeds of Memory gaan zes hedendaagse kunstenaars op zoek naar de flinterdunne grens tussen feit en verhaal. Wie schrijft de geschiedenis? En welke rol speelt fictie daarin?

Speciaal voor bij de tentoonstelling ontwikkelden we een persoonlijkheidstest. Ben jij een dromer of een echte realist? Iemand die altijd van het beste uitgaat, of juist iemand die altijd beren op de weg ziet? Doe de test aan de hand van de kunstwerken in Seeds of Memory op de derde verdieping en ontdek hoe jouw persoonlijke geschiedenis en herinneringen een rol spelen in jouw wereldbeeld.

Haal de gratis persoonlijkheidstest op bij de balie van het Fries Museum. Welk type ben jij?

Foto door Ruben van Vliet
Foto door Ruben van Vliet
Foto door Ruben van Vliet
Foto door Ruben van Vliet

Wij willen graag dat iedereen die het wil, ongeacht je persoonlijke situatie, mee kan doen met onze activiteiten. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een gereduceerd tickettarief of ben je benieuwd of een activiteit ook aansluit bij je zorgbehoefte? Neem dan contact met ons op via activiteiten@friesmuseum.nl

Komt deze dag niet goed uit? Wij schakelen graag een NGT-tolk voor je in op een andere dag. Mail dan uiterlijk twee weken voor de start van het programma naar activiteiten@friesmuseum.nl

Een museumbezoek zonder prikkels? Speciaal voor bezoekers die snel overprikkeld of moe zijn faciliteren we graag een prikkelarm museumbezoek. Op aanvraag van een prikkelarm bezoek, openen we de deuren van het museum een uur eerder. Kijk hier voor meer informatie.

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid