prikkelarm privébezoek

museumbezoek zonder prikkels
prikkelarm privébezoek

boek een prikkelarm privébezoek

Een museumbezoek zonder prikkels? Speciaal voor bezoekers die snel overprikkeld of moe zijn faciliteren we graag een prikkelarm museumbezoek. Op aanvraag van een prikkelarm bezoek, openen we de deuren van het museum een uur eerder. Laat ons weten welke tentoonstelling je wilt bezoeken en dwaal in je eentje, of met familie of vrienden, door het museum. We bereiden je bezoek voor en horen graag welke prikkels we kunnen wegnemen, denk bijvoorbeeld aan harde geluiden, overlappende geluidseffecten, of visuele prikkels zoals felle verlichting of licht flitsen. Op verzoek richten we een ruimte in waar je kan bijkomen onder het genot van een kopje koffie of thee.

We organiseren deze prikkelarme privébezoek speciaal voor mensen met bijvoorbeeld hersenletsel, long-covid, dementie, autisme en andere bijzonderheden die maken dat prikkels uitputtend zijn.

Boek een bezoek via het formulier hieronder.

boek een prikkelarm privébezoek

 

Wij willen graag dat iedereen die het wil, ongeacht je persoonlijke situatie, mee kan doen met onze activiteiten. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een gereduceerd tickettarief of ben je benieuwd of een activiteit ook aansluit bij je zorgbehoefte? Neem dan contact met ons op via activiteiten@friesmuseum.nl

Ben je doof of slechthorend? Wij schakelen graag een NGT-tolk voor je in.
Mail dan uiterlijk twee weken voor de start van het programma naar activiteiten@friesmuseum.nl

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid