museumspel

mix & match
gratis af te halen
museumspel

wat voor verzamelaar ben jij?

museumspel: christoffel & kate bisschop

Wat voor verzamelaar ben jij? Ontdek het in de tentoonstelling Christoffel & Kate Bisschop. In de expositie dwaal je door het huis van het kunstenaarspaar, villa Frisia. Hier vind je allemaal oude en bijzondere spullen: van oud zilver en keramiek tot glanzend houtsnijwerk en antieke meubels. Het is het resultaat van jaren fanatiek verzamelen.

Maar hoe zou jouw verzameling eruit zien? Hou je van dure schilderijen met gouden lijsten, of kies je liever voor een eenvoudig en traditioneel vaasje? Is groter altijd beter? Zit de kwaliteit in de hoeveelheid? Met het museumspel in de tentoonstelling Christoffel & Kate Bisschop laat je je inspireren door de verzameling van de kunstenaars, én leg je een eigen verzameling aan.

Gratis op te halen bij de balie van het museum.

Museumspel
Museumspel

Wij willen graag dat iedereen die het wil, ongeacht je persoonlijke situatie, mee kan doen met onze activiteiten. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een gereduceerd tickettarief of ben je benieuwd of een activiteit ook aansluit bij je zorgbehoefte? Neem dan contact met ons op via activiteiten@friesmuseum.nl

Komt deze dag niet goed uit? Wij schakelen graag een NGT-tolk voor je in op een andere dag. Mail dan uiterlijk twee weken voor de start van het programma naar activiteiten@friesmuseum.nl

Een museumbezoek zonder prikkels? Speciaal voor bezoekers die snel overprikkeld of moe zijn faciliteren we graag een prikkelarm museumbezoek. Op aanvraag van een prikkelarm bezoek, openen we de deuren van het museum een uur eerder. Kijk hier voor meer informatie.

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid