winkel

uitgelicht

In de museumwinkel vind je prachtige merchandise van Rembrandt & Saskia: Liefde in de Gouden Eeuw. Kom naar de winkel in de museumhal of de pop-up store op de eerste etage en vind unieke cadeau's en hebbedingen. Ook is de rijk geïllustreerde publicatie Rembrandt & Saskia: Liefde in de Gouden Eeuw er verkrijgbaar in het Nederlands, Duits en Engels.

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Laat je verrassen in de winkel in het Fries Museum! Hier vind je bijzondere merchandise van onze actuele tentoonstellingen en handbeschilderde voorwerpen uit Hindeloopen, maar ook dat ene bijzondere kinder- of kunstboek. Van ambachtelijk gemaakte voorwerpen en hip design tot sieraden, tassen en unieke woonaccessoires.

De winkel van het Fries Museum ligt aan het Wilhelminaplein; een zonnig plein gelegen in de gezellige binnenstad van Leeuwarden.

Je hebt geen museumkaartje nodig om de winkel te bezoeken, maar het is natuurlijk wel leuk om even een kijkje te nemen in het museum! Of geniet van een kopje koffie of lekkere lunch in Café Thús!

contact:

Museumwinkel Fries museum
Wilhelminaplein 92, 8911BS Leeuwarden
T: 058 255 55 12
E: t.sterk@friesmuseum.nl

openingstijden:

di t/m zo. 11.00-17.00 uur