testimonials

de friese rabobanken

"Met haar prachtige schilderijen, beeldende kunst en vele oudheden, vertelt  het Fries Museum ‘het verhaal’ over Fryslân. Een bezoek aan het museum is met recht een belevenis te noemen: voor zowel jong als oud. Klantbijeenkomsten die in combinatie met een museumbezoek worden georganiseerd, staan garant voor positieve reacties. De professionaliteit die het museum uitstraalt, komt ook in de samenwerking tot uitdrukking. Wij zijn er trots op sponsorpartner te zijn en samen te werken." 

ronald mcdonald huis friesland

"Op 6 maart 2014 organiseerden we voor Ronald McDonald Huis Friesland een prachtig fondswervend seminar in het Fries museum. Mede door de prachtige ruimtes, ambiance en professionele begeleiding door de mensen van evenementen & sales werd het een zeer geslaagde netwerkevent." 

vliegbasis leeuwarden

"Het Fries Museum is voor ons een inspirerende locatie voor ontvangst van gasten van de vliegbasis Leeuwarden. Tijdens de medaille uitreiking op het Wilhelminaplein kwamen militairen, politieke vertegenwoordigers en contacten uit de regio van de basis samen op een plek die het unieke van Friesland presenteert." 

veiligheidsregio fryslân

"Het was echt heel fijn in het Fries Museum. Een mooie royale ruimte, dat atelier. Lekker goed daglicht, de rondleiding was leuk, lekkere lunch… kortom: het was fijn.”