voorjaars vakantie

borduren
met het hele gezin
voorjaars vakantie

voorjaarsvakantie

borduren met het hele gezin

Wegens grote populariteit zijn de borduurpakketten helaas niet meer beschikbaar. Geen pakket weten te bemachtigen? Met je eigen (dikke) wol, borduurnaalden en stramien (grof canvas) kun je gewoon meedoen!

Wil je in de voorjaarsvakantie even bijkomen van alle online bezigheden? En rustig jezelf verliezen in de wereld van borduren? Het Fries Museum komt met de oplossing. Ontwerper Floor Nijdeken leert je in een simpele instructievideo hoe te borduren, zodat je vanuit je eigen huiskamer zelf aan de slag kunt.

Borduren met Floor

Zweet op het voorhoofd? Inspiratie nodig of Floor het hemd van het lijf vragen?
Zoek Floor gedurende de vakantie eens op op @crossover.collective op Instagram.
Wil je gewoon laten zien wat je hebt gemaakt? Tag @crossover.collective en @friesmuseum in je stories of stuur ze naar ons toe in een e-mail.

over floor nijdeken
Ontwerper Floor Nijdeken (Crossover Collective) brengt met toffe borduurtafels mensen weer met elkaar in contact. In onze tentoonstelling Haute Bordure kan je dan ook aanschuiven aan Floors tafel om gezellig samen te borduren. Floor bewijst dat borduren ontzettend veelzijdig en cool is. Zijn borduurkunst was bijvoorbeeld al te zien in een videoclip van de Jeugd van Tegenwoordig!

Floor Nijdeken
© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid