planeet escher tours

Stap in de voetstappen van M.C. Escher en wandel met een tourgids mee door de wereld van de wereldberoemde kunstenaar. De eerste tour is op woensdag 23 mei, vanaf die datum zijn er elke woensdagmiddag tours te volgen. Meld je eerst wel even aan via A Guide to Leeuwarden.

De Escher tour gaat langs de Escheriaanse straattekeningen van wereldberoemd kunstenaar Leon Keer, een grafisch atelier, verborgen street art en het geboortehuis van Escher. De gidsen weten alles over Escher en historisch Leeuwarden ook weten ze van alles de beste plekjes te vinden.

Werk van Leon Keer

We starten bij het Station Leeuwarden, bij de grote beelden van Plensa. De tour eindigt bij Keramiekmuseum Princessehof, waar M.C. Escher is geboren. 

Dit is een Free tour. Je hoeft dus niet van te voren te betalen, aan het einde van de tour kan je de gids een vrijwillige bijdrage geven. Hierdoor doen onze gidsen hun uiterste best om je te vermaken en betaal je achteraf wat je de tour waard vindt! Aanmelden kan via de website van A Guide to Leeuwarden. 

data: iedere woensdag
tijd: 13.30-15.00 uur
start: station Leeuwarden
eind: Princessehof

prijs: betaal wat je het waard vindt

aanmelden via www.aguidetoleeuwarden.nl/planeeteschertour/

Speel video af

'when 3D street art and parkour meets m.c. escher' met werken van leon keer