lezing: liefde in de gouden eeuw

De lezing op zaterdag 12 januari is helaas geannuleerd. Voor de volgende lezingen kunt u zich nog inschrijven.

Maak van je museumbezoek een dagje uit en loop mee met de rondleiding, volg een verdiepende lezing of doe mee aan een van de creatieve workshops. Alle activiteiten zijn goed te combineren met een bezoek aan Rembrandt & Saskia: Liefde in de Gouden Eeuw.

lezing rembrandt & saskia: liefde in de gouden eeuw

Wil je meer weten over de tentoonstelling Rembrandt & Saskia: Liefde in de Gouden Eeuw? Kom dan naar een van de verdiepende lezingen in het museum. De reeks lezingen door Theresa Rösner begint op zondag 12 januari.

In een drietal lezingen neemt Theresa Rösner je mee in verschillende onderwerpen die aan bod komen in de tentoonstelling Rembrandt & Saskia. Theresa Rösner is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de tentoonstelling.

Datums: 12 januari, 16 februari, 9 maart
Tijd: 13.30-14.30
Kosten: 5 euro excl. museumbezoek
Aanmelden: vooraf via onze ticketpagina