werken bij het museum

vacatures

Op dit moment staan er geen vacatures open. Een open sollicitatie kan altijd naar humanresources@friesmuseum.nl.

stages

Het Fries Museum biedt een unieke kans voor stagiaires om een meeloop- of afstudeerstage te volgen in de kunst- en culturele sector. Je kunt hierbij denken aan een stage op het gebied van marketing & communicatie, educatie, collectiebeheer, etc. Voor vragen of het insturen van een sollicitatie kun je terecht bij Human Resources: humanresources@friesmuseum.nl.

vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor ons heel belangrijk. In het Fries Museum kunnen vrijwilligers diverse werkzaamheden doen. Zo kun je bijvoorbeeld helpen bij de informatiebalie in de hal van het museum of bij de activiteiten en evenementen. Maar je kunt ook achter de schermen helpen, bijvoorbeeld met het archiveren en/of registreren van de collectie. Wij bieden uitstekende voorzieningen en begeleiding voor vrijwilligers en voeren een professioneel vrijwilligersbeleid.

Wil je als vrijwilliger werken in een inspirerende en dynamische culturele omgeving? Vraag dan vrijblijvend informatie aan via de afdeling Human Resources: humanresources@friesmuseum.nl.