voordelig naar het princessehof

Op vertoon van je kaartje voor het Fries Museum kun je dezelfde dag gratis Keramiekmuseum Princessehof bezoeken. Ook krijg je een gratis kopje koffie of thee in de theesalon (ook geldig voor museumkaarthouders).

Het Princessehof is gevestigd in het 18e-eeuwse stadspaleis van Maria Louise van Hessen-Kassel, prinses van Oranje Nassau, voorouder van onze huidige koning. Ontdek de expositie Sexy Ceramics, een prikkelende tentoonstelling over de stoute kant van keramiek. Naast Sexy Ceramics zijn er verschillende tentoonstellingen voor designliefhebbers: Design#2: Licht, onderdeel van Het Stijljaar: Mondriaan tot Dutch Design, waarmee het honderdjarig bestaan van De Stijl wordt gevierd. Anne Wenzel en EKWC@Princessehof: Markus KarstieB. Lees meer op de website van het Princessehof.

www.princessehof.nl/