vacature horeca bij café thùs

vacature horeca bij café thùs

Wil jij graag werken in een gezellig café in het mooiste museum van Nederland? Kom werken bij Café Thùs! Er staan 2 vacatures open voor:

Horecamanager

Als horecamanager draag je de eindverantwoordelijkheid van café Thùs; zowel de financiële, de operationele als de commerciële verantwoordelijkheid. Je staat als leidinggevende stevig in je schoenen. Zo voer je bijvoorbeeld beoordelingsgesprekken en denk je na over het aannamebeleid op jouw locatie. Samen met jouw floormanager en ongeveer 10 horecamedewerkers zorg jij voor perfectie in gastheerschap.

Floormanager

Als floormanager ben jij de rechterhand van de horecamanager: je zorgt ervoor dat de hoge eisen van uitstekend gastheerschap worden vertaald door ongeveer 10 horecamedewerkers en je loopt hierin zelf trots voorop. Jij bent een operationele horecakanjer en weet ook in drukte je hoofd koel te houden. Je ondersteunt de horecamanager met de financiële, de operationele en de commerciële taken. Met je creativiteit zit het ook wel goed, jij bedenkt samen met de horecamanager acties en bent continu bezig met de verbetering van het assortiment.

Kijk snel of het wat voor je is!

 

Foto: Laurens Aaij