vacature: floormanager

waar bijt jij je in vast?

Café Thus is VERMAAT’s visitekaartje in het Fries Museum in Leeuwarden. Je bent op deze locatie de floormanager van dit druk bezochte à la carte restaurant waar ook veel banqueting plaatsvindt. Van een grote groep museumbezoekers bedienen tot de lunch serveren in één van de banqueting zalen? In Thus ben je aan het juiste adres.
Als Floormanager ben jij de rechterhand van de Horecamanager: je zorgt ervoor dat de hoge eisen van uitstekend gastheerschap worden vertaald door ongeveer 10 horecamedewerkers en je loopt hierin zelf trots voorop. Jij bent een operationele horecakanjer en weet ook in drukte je hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren. Je ondersteunt de Horecamanager met de financiële, de operationele en de commerciële taken. Met jouw creativiteit zit het ook wel goed, jij bedenkt samen met de horecamanager acties en bent continu bezig met de verbetering van het assortiment. Vanzelfsprekend assisteer je de Horecamanager indien nodig bij de administratie, roostering en inkoop.

wie ben je?

• Je hebt een relevante afgeronde MBO-opleiding (MHS of vergelijkbaar) aangevuld met 2 jaar relevante ervaring in de horeca, of jij bent een starter van de HHS en je hebt leidinggevende kwaliteiten (en ambities!)
  • Je bent flexibel, wilt met ons bedrijf meegroeien en dit maak je ook waar.
  • Jij hebt een open houding, je bent direct en communicatief vaardig.
  • Je bent leergierig en ambitieus, later een eigen zaak? Dat zou best bij jou kunnen passen.
  • Je bent woonachtig in (omgeving) Leeuwarden.

wat bieden wij jou?

Wil jij het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij VERMAAT aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Regelmatig sparren we over jouw groei. Wat wil je nog leren? En wat wil je bereiken? Denk aan het doorgroeien naar een (nog) grotere locatie, of het aansturen van meerdere locaties. VERMAAT helpt je om jouw dromen te realiseren. Jouw groei stopt nooit.

meer informatie en solliciteren, kijk op de website van Vermaat.