staakvermaak

Alle plekken voor staakvermaak zijn vol! Geen kaartje kunnen bemachtigen? Kom gerust langs. Wij Vikingen is extra leuk voor kinderen vanaf 8 jaar. De speurtocht door de tentoonstelling krijg je gratis mee. Kijk hier voor meer informatie

Staakvermaak! Wij steken de leraren graag een hart onder de riem en nemen voor een dag de klas over. Op woensdag 6 november openen we de deuren van het Fries Museum extra vroeg om 10.00 uur. Ouders kunnen meedoen met het programma maar we hebben ook speciale laptopplekken ingericht. De kinderen worden van 10.00 uur tot 14.00 uur in groepen van 15 vermaakt met een divers programma van workshops tot een theatervoorstelling. Er is altijd een museumdocent bij. Laat het weten aan mede-ouders: 6 november zijn kinderen de toprioriteit bij ons!

We hebben een vol programma van 10.00 uur tot 14.00 uur. Om 10.00 uur delen we de groepen in. Je kan later aanschuiven maar dan loop je de kans een programmaonderdeel mis te lopen. 

- Verhalen en verkleden in de Vikingboot
- Brommers en boten bouwen 
- Ruige rondleidingen door Wij Vikingen
- Tryater 

Meld alleen kinderen aan via het ticketsysteem, optie 'staakvermaak'. Ouders hoeven zich niet aan te melden maar kunnen een kaartje kopen bij de balie op de dag zelf. Kinderen zijn gratis op vertoon van een ouder met entreebewijs.

Aanmelden