praktische informatie

praktische informatie

praktische informatie

openingstijden

Het museum is open van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Maar een groep ontvangen wij ook op andere tijden als dat handiger is. Informeer naar de mogelijkheden. 

museumdocenten

Onze museumdocenten begeleiden de programma’s. Zij hebben allemaal een onderwijsachtergrond. Uiteraard blijf je zelf verantwoordelijk voor je groep.

prijzen

De entree voor onderwijsgroepen is gratis. Voor begeleidings- en materiaalkosten vragen wij € 4,00 per leerling*. Een aanvullend programma in ons atelier kost  € 4,00 extra per leerling. 
*met een minimum van €40,- voor groepen met minder dan 10 leerlingen.
*voor een Engelstalige rondleiding geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

arriva

Maak gebruik van het OV schoolticket van Arriva, lees meer

cultuurkaart en reizen met het OV

Lees meer hierover op Schooltoer 

boekingen

Neem voor meer informatie over boekingen en het aanvragen van een onderwijsprogramma contact op met ons onderwijsteam via 058-2555500 of onderwijs@friesmuseum.nl, of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Velden gemerkt met * zijn verplicht in te vullen. Na ontvangst van een het formulier nemen wij zo gauw mogelijk contact met je op.

Reserveren kan tot twee weken van tevoren. Wanneer je een boeking wilt doen voor meerdere klassen tegelijk, dan is het verstandig dit eerder te doen.

meer weten?

Heb je vragen of suggesties, neem dan contact op met het onderwijsteam via onderwijs@friesmuseum.nl of (058) 255 55 00.

aanvraagformulier onderwijsprogramma

Foto door Ruben van Vliet
© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid