praktische informatie

voor je bezoek
praktische informatie

praktische informatie

openingstijden

Het museum is open van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Maar een groep ontvangen wij ook op andere tijden als dat handiger is. Informeer naar de mogelijkheden. 

museumdocenten

Onze museumdocenten begeleiden de programma’s. Zij hebben allemaal een onderwijsachtergrond. Uiteraard blijf je zelf verantwoordelijk voor je groep.

prijzen

De entree voor onderwijsgroepen is gratis. Voor begeleidings- en materiaalkosten vragen wij € 4,00 per leerling*. Een aanvullend programma in ons atelier kost  € 4,00 extra per leerling. 
* voor een Engelstalige rondleiding geldt een toeslag van € 2,50 p.p.

boekingen

Neem voor meer informatie over boekingen en het aanvragen van een onderwijsprogramma contact op met ons onderwijsteam via 058-2555500 of onderwijs@friesmuseum.nl, of maak gebruik van het onderstaande formulier.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Velden gemerkt met * zijn verplicht in te vullen. Na ontvangst van een het formulier nemen wij zo gauw mogelijk contact met je op.

Reserveren kan tot twee weken van tevoren. Wanneer je een boeking wilt doen voor meerdere klassen tegelijk, dan is het verstandig dit eerder te doen.

meer weten

Heb je inhoudelijke vragen of suggesties over ons onderwijsaanbod, of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderwijs@friesmuseum.nl of (058) 255 55 00

aanvraagformulier onderwijsprogramma

Foto door Ruben van Vliet
© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid