superhelden zakboek

word een superheld
net als supertaus
superhelden zakboek

superhelden-zakboek

word een superheld in zeven simpele stappen!

Wie is jouw favoriete superheld? Is dat Batman, Wonder Woman of Superman? Of misschien een meer onbekende, zoals Dex Laserskater of Zsazsa Zaturnnah? En heb je zelf ooit nagedacht om een superheld te worden? Dat kan nu, met ons exclusieve superhelden-zakboek.

In het superhelden-zakboek krijg je les van Super Taus. Misschien heb je nog nooit van haar gehoord, ze komt ook uit een kleine republiek erg ver hier vandaan genaamd Dagestan. Super Taus was altijd al ultra-sterk, maar alleen dat maakt je nog niet meteen een superheld. Op een dag besloot ze een superheld te worden en alleen nog maar goede daden te verrichten. Wil je dit ook? Ga dan op zoek naar de superheld in jezelf, met behulp van zeven simpele stappen!

Het superhelden-zakboek thuis ontvangen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en het zakboek wordt geheel gratis bij je thuisbezorgd. Let op: we verzenden iedere vrijdag, dus wil je het zakboek voor het weekend hebben, zorg dan dat je voor vrijdagochtend 12 uur het formulier hebt ingevuld. En natuurlijk: op = op.

We zijn ook erg benieuwd naar het eindresultaat: deel je eigen superheldenlook via Social Media met de #friesmuseum of #supertaus!

let op: coronatoegangsbewijs verplicht.
Goed voorbereid op pad? Kijk bij onze CoronaCheck FAQ.

bestelformulier

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid