masterclass

performance
taus
masterclass

masterclass performance taus

maak je eigen theaterstuk

Wat maakt onze cultuur? Hoe wordt het gevormd? En kunnen we onze gebruiken, rituelen en steroetypen in een ander jasje stoppen? Zodat we er weer met een frisse blik naar kunnen kijken. 
Leer meer over de kunst van theater tijdens de voorjaarsvakantie. In drie dagen werk je onder begeleiding van theatermaker bij o.a. Tryater, Karel Hermans over het maken van een eigen performance, aan de hand van de stereotypes en culturen die Taus Makhacheva onderzoekt in haar tentoonstelling. Unieke workshop speciaal voor jongeren tussen 16 en 26 jaar die van theater houden.

datum: 23 t/m 25 februari
tijd: elke dag van 12.00 – 15.30 uur
entree: 20 euro voor drie dagen (incl. thee/koffie, lunch en koekjes)
bestel een ticketSelecteer de gewenste datum in de kalender.

let op: coronatoegangsbewijs verplicht.
Goed voorbereid op pad? Kijk bij onze CoronaCheck FAQ.

over karel hermans

Karel Hermans is afgestudeerd aan de opleiding Docent Theater in Leeuwarden en aan de Performance opleiding van de Toneelacademie Maastricht. Hij was onderdeel van Illustere Figuren en medeoprichter van theatercollectief SKOFT&SKIEP. Daarmee maakte hij o.a. ‘Part-Time Paradise’ op Oerol in samenwerking met Tryater. In 2020 ging het collectief op in Tryater, waar hij nog steeds voor speelt en maakt. Daarnaast maakt hij ook voorstellingen voor o.a. het NNT en het Noorderzon Festival. Als docent en regisseur werkte hij voor verschillende jeugdtheaterscholen, waaronder JTS-Meeuw, De Noorderlingen, Garage TDI en Vrijdag.

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid