masterclass

performance
taus
masterclass

taus theaterworkshop voor jongeren

maak je eigen theaterstuk

Deze activiteit is geannuleerd.


Wat maakt “cultuur”? Kunnen we onze gebruiken, rituelen en stereotypen in een ander jasje stoppen, zodat we er weer met een frisse blik naar kunnen kijken? Speciaal voor theaterliefhebbers tussen 16 en 26 jaar organiseren we een bijzondere Masterclass Performance!Leer meer over de kunst van theater. In drie dagen werk je onder begeleiding van Karel Hermans, theatermaker bij o.a. Tryater, over het maken van een eigen performance. Dit doe je aan de hand van de stereotypes en culturen die Taus Makhacheva onderzoekt in haar tentoonstelling. Unieke workshop speciaal voor jongeren tussen 16 en 26 jaar die van theater houden.

datum: 23 t/m 25 februari
tijd: elke dag van 12.00 – 15.30 uur
entree: gratis (voor drie dagen, incl. thee/koffie, lunch en koekjes)

let op: coronatoegangsbewijs verplicht.
Goed voorbereid op pad? Kijk bij onze CoronaCheck FAQ.

over karel hermans

Karel Hermans is afgestudeerd aan de opleiding Docent Theater in Leeuwarden en aan de Performance opleiding van de Toneelacademie Maastricht. Hij was onderdeel van Illustere Figuren en medeoprichter van theatercollectief SKOFT&SKIEP. Daarmee maakte hij o.a. ‘Part-Time Paradise’ op Oerol in samenwerking met Tryater. In 2020 ging het collectief op in Tryater, waar hij nog steeds voor speelt en maakt. Daarnaast maakt hij ook voorstellingen voor o.a. het NNT en het Noorderzon Festival. Als docent en regisseur werkte hij voor verschillende jeugdtheaterscholen, waaronder JTS-Meeuw, De Noorderlingen, Garage TDI en Vrijdag.

Wij willen graag dat iedereen die het wil, ongeacht je persoonlijke situatie, mee kan doen met onze activiteiten. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een gereduceerd tickettarief of ben je benieuwd of een activiteit ook aansluit bij je zorgbehoefte? Neem dan contact met ons op via activiteiten@friesmuseum.nl

Ben je doof of slechthorend? Wij schakelen graag een NGT-tolk voor je in.
Mail dan uiterlijk twee weken voor de start van het programma naar activiteiten@friesmuseum.nl

© Fries Museum - alle rechten voorbehouden disclaimer privacybeleid